square-facebook-512

Håropsætning til bryllup, galla og andre anledninger

Overvejer du håropsætning bryllup? Frisør Carina Berger står bag Hair Company, som består af tre frisørsaloner i henholdsvis Hvidovre, Høje Taastrup og Kgs. Lyngby. Jeg og alle de øvrige frisører har stor erfaring med håropsætning bryllup, galla og enhver anden anledning.

Alle former for håropsætning bryllup med eller uden slør

Måske skal du selv være brud, men det kan også være, at du skal til et bryllup, eller at du skal til galla. Jeg tilbyder opsætning af enhver form for hår som for eksempel langt eller kort hår.

​Opsætningen kan være traditionelt brudehår med eller uden slør. Du kan også vælge håropsætning bryllup som løst hår, som flettet hår eller med krøller.

Kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdier i mine frisørsaloner, og du vil altid blive betjent af en veluddannet frisør, som har den 4-årig frisøruddannelse, og som har stor erfaring med håropsætning bryllup.

​Dertil kommer, at alle frisørerne konstant søger at udbygge deres viden inden for faget med alt fra almindeligt klip til frisure bryllup.

Besøg en af salonerne eller book en tid til brudehår

​Du er altid velkommen til at komme forbi en af frisørsalonerne for at få en snak om brudehår. Vi giver gerne et tilbud med en god pris, så du kan overveje det, før du beslutter dig.

Du kan også vælge at ringe eller at skrive til os på e-mail haircompany@icloud.com for at få mere at vide om håropsætning bryllup, eller du kan bestille tid via vores online-booking med det samme.

Hair Company

Hvidovrevej 156

2650 Hvidovre

Hair Company

Lyngby Hovedgade 9A
2800 Kgs. Lyngby