square-facebook-512

Damefrisør og herrefrisør til professionelt klip

Er du på udkig efter en erfaren damefrisør eller herrefrisør? Jeg hedder Carina Berger, og jeg har tre frisørsaloner i Høje Taastrup, Hvidovre og Kgs. Lyngby, som hedder Hair Company. Her kan du altid finde en dygtig og professionel damefrisør, herrefrisør eller børnefrisør.

Alt fra det helt enkle til det mere avancerede klip

​Jeg tilbyder alt i vask, klip og farve til hverdag og fest i min frisørsaloner. Det kan være alt fra et hurtigt klip med nemt hår til det langt mere avancerede. Jeg lægger stor vægt på at levere en personlig service, hvor der er tid til at snakke om dine ønsker, din stil og dit hår.

I mine frisørsaloner finder du altid en dygtig:

  • Damefrisør
  • Herrefrisør
  • Børnefrisør.

Kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdier, når du besøger en af mine frisørsaloner. Derfor bliver du betjent af en erfaren og veluddannet herre- eller damefrisør, som naturligvis har den 4-årige frisøruddannelse.

​Samtidig søger frisørerne konstant at udbygge deres viden inden for frisørfaget. Jeg bestræber mig i det hele taget på at have en salon, hvor du er i midten, således du får den bedst mulige behandling.

Kontakt vores damefrisør eller herrefrisør for at få en snak

​Du er meget velkommen til at kigge forbi til en snak, men du kan også ringe til os. Du kan endvidere sende en e-mail til os, hvis du har et spørgsmål.

​Du kan skrive til e-mail haircompany@icloud.com. Desuden kan du nemt og hurtigt bestille en tid hos en damefrisør eller herrefrisør via vores online-booking.

Hair Company

Hvidovrevej 156

2650 Hvidovre

Hair Company

Lyngby Hovedgade 9A
2800 Kgs. Lyngby