square-facebook-512

Bryn og vipper - farvning og plukning

Skal du have ordnet dine bryn og vipper? Jeg hedder Carina Berger, og jeg driver Hair Company, som har frisørsaloner i Høje Taastrup, Hvidovre og Kgs. Lyngby. Jeg og de øvrige frisører har stor ekspertise med bryn og vipper.

Altid god service ved farvning af bryn og vipper

​Du kan få ordnet dine bryn og vipper til hverdag og fest. Jeg tilbyder både farvning af vipper og farvning af bryn samt plukning.

​Nogle kunder ønsker, at deres øjenbryn får samme farve som håret, og andre kunder ønsker nogle mere markante øjenbryn.

​Øjenbrynene kan også gøres mindre markante. Der er mange muligheder, og der er noget for enhver smag og ethvert temperament.

Du kan også få den helt store tur med makeup og opsætning af hår samt farvning af bryn og vipper. Det kan være til dit bryllup, til en gallafest eller til lanciers på gymnasiet.

​Jeg eller en af mine frisører sikrer dig en ordentlig vejledning i valg af form og farver. Kvalitet, forståelse og god service er altid nøgleværdier i mine frisørsaloner.

Book en tid online eller kom forbi til en snak

​Kig ind, når du kommer forbi. Du kan også ringe til os for at stille spørgsmål, eller du kan skrive til e-mail haircompany@icloud.com. Vi er altid klar til en snak om bryn og vipper samt om priser. Du får naturligvis en fast pris, inden vi går i gang. Hvis du allerede har bestemt dig, kan du bestille tid via vores online-booking.

Hair Company

Hvidovrevej 156

2650 Hvidovre

Hair Company

Lyngby Hovedgade 9A
2800 Kgs. Lyngby